11 septembre 2007

Et demain... Tomorrow...

Et demain, je vous donne la suite des tapas... patience! Tomorrow I'll give you the other tapas recipes... but now I'm off to bed... here's the best tapas in the world (for me anyway!) - Tapalocas, Avignon, France. 19/01/2008- Ok, so tomorrow meant four months later... nobody's perfect!
Posté par Honeybunny à 23:10 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

11 septembre 2007

Salade de pois chiches à l'ail et au basilic

J'avais fait un couscous à midi, et n'ayant pas utilisé tous les pois chiches, je me retrouvais avec l'option de balancer le reste de la boite... ou d'en faire quelque chose... et c'est là que je me suis dit que ce soir serait "tapas" ou ne serait pas (en référence à une certaine salade de pois chiches qu'ils font au Tapalocas d'Avignon... ;-)). Donc au menu, nous avons dégusté les tapas suivantes: salade de pois chiches (ben tiens!), encornet al alioli, et tartines de jambon cru sur rouille. Commençons donc par la... [Lire la suite]
Posté par Honeybunny à 22:54 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
11 septembre 2007

Chick pea salad with basil & garlic

As I had made couscous for lunch (delicious by the way, I'll give you the recipe some day ;-)), I was left with half a tin of chick-peas... that's how I decided that we'd be having tapas tonight! So we had: Chick pea salad with basil & garlic, Squid al Alioli, and cured ham on bread & French rouille. Ingredients for two (multiply accordingly): 200g of tinned chick peas (if you use dry ones, a guess a small handful per person will do)a small tomatohalf a lime1 garlic clove, a few basil leavessalt, pepper, chilli... [Lire la suite]
Posté par Honeybunny à 22:34 - - Commentaires [3] - Permalien [#]